Bel Nu: +44-1223926311
 • face
 • twitter
 • google
 • pinterest

Hoe bladwijzers en instellingen in Google Chrome te importeren zonder gegevens te verliezen?

Als we van browser en browserapparaat wisselen, is het eerste waar we aan denken de angst om al onze gegevens te verliezen. Aangezien gegevensverlies gebruikelijk wordt in deze hightech wereld, is het essentieel om alle mogelijke maatregelen te nemen om het te redden. Een van de beste dingen die u kunt doen, is meer te weten komen over de oorzaak van het probleem en hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.


Hoewel het importeren van bladwijzers en instellingen in Google Chrome geen ingewikkelde procedure is, kunnen sommige mensen daarbij problemen ondervinden. Maar geen zorgen als onze technische ondersteuning van Google voor u klaar staat.


In deze blog laat onze technische ondersteuning van Google zien hoe u van browser kunt wisselen zonder alle instellingen en bladwijzers voor verschillende websites te verliezen. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunnen de instellingen de browsegeschiedenis, de standaard startpagina, de bladwijzer, de standaard zoekmachine, opgeslagen wachtwoorden en het toevoegen van bladwijzers aan uw browser omvatten.


Hier leest u hoe u kunt omgaan met verschillende fouten die u vaak tegenkomt bij het importeren van bladwijzers en instellingen in Chrome.


Hoe bladwijzers op uw apparaat importeren?

 • Open de Chrome-browser op uw apparaat.
 • Klik in de rechterbovenhoek op Meer -> Bladwijzers -> Bladwijzerbeheer.
 • Tik rechtsboven op Meer -> Bladwijzers importeren.
 • Kies het programma met alle bladwijzers die u wilt importeren.
 • Klik op Importeren en vervolgens op Gereed

Hopelijk zult u geen problemen ondervinden tijdens het volgen van de bovenstaande stappen. Maar als u dat toch doet, aarzel dan niet om onze Google klantenservice professionals om hulp te vragen.


Hoe bladwijzers op alle apparaten te krijgen?

Het verkrijgen van bladwijzers op al uw apparaten is nu een eenvoudige procedure. Het enige dat u hoeft te doen, is synchroniseren inschakelen in de Chrome-browser met hetzelfde Google account op uw apparaten. Standaard worden de bladwijzers op alle bladwijzers gesynchroniseerd. Makkelijk toch?


Hoe bladwijzers naar een andere browser te verplaatsen?

Ten slotte, als u besluit een andere browser te gebruiken, is het verstandig om alle Google Chrome-bladwijzers mee te nemen. Hier is hoe je het kunt doen:


 • Open de Chrome-browser op uw apparaat.
 • Klik in de rechterbovenhoek op Meer.
 • Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
 • Klik bovenaan op Meer -> Bladwijzers exporteren.

We hopen dat deze blog alle twijfels wegneemt met betrekking tot het importeren van bladwijzers op een ander apparaat. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons klantenservice team van Google. U kunt dit doen via e-mail, telefoon en zelfs live chat ondersteuning. Het maakt niet uit hoe en wanneer u contact met ons probeert op te nemen, want we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Aangezien ons technische service team van Google 24/7 werkt om uw browse-ervaring te verbeteren, zorgen we ervoor dat we onze klanten snel en betrouwbaar helpen.


Dus waar wacht je op?

Als u hulp nodig heeft met de Chrome-browser, pakt u de telefoon en bellen Google technische dienst van Service nummer!